Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 889759
Slider

Επιστολή/πρόσκληση από την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Πάφου, την οποία τα μέλη μας μπορούν να κοινοποιήσουν στους μαθητές τους και να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Πρόεδρο Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου

Κύριε,

Το Αρχηγείο Αστυνομίας – Τμήμα Τροχαίας - προγραμματίζει σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου εκδήλωση, στο παραλιακό μέτωπο με θέμα την Οδική Ασφάλεια, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.
Στόχος της εκδήλωσης η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας κυρίως, της Νεολαίας για την Οδική Ασφάλεια. Απευθυνόμαστε σε σας, με την παράκληση να ενημερώσετε τα Μέλη σας στην Πάφο, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.
Στο αρχικό στάδιο στόχος είναι ο καταρτισμός καταλόγου, με τους ενδιαφερόμενους και ακολούθως θα κληθούν να παρακαθήσουν σε σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο.
Τα ενδιαφερόμενα μέλη σας μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Πάφου, στο τηλέφωνο: 26932014 (7.30 π.μ. έως 3.00 μ.μ.).

 

EΚΣΤΡΑΤΕΙΑ “ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ή ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ”

Γίνε εθελοντής και βοήθησε παιδιά και νέους στο διάβασμα.

 icon pdf 3 Σχετική επιστολή προς το σύνδεσμο.

 

Αδήλωτη εργασία

Ανάμεσα στις συναντήσεις που είχε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας ήταν και η συνάντηση με τη υπουργό εργασίας , Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου. Η Υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια . Η υπουργός επεσήμανε ότι το θέμα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπουργείου της είναι το θέμα της Αδήλωτης εργασίας για την οποία θα παρθούν μέτρα για την καταπολέμηση της.

icon pdf 3  Σχετική ανακοίνωνση

Εκστρατεία εναντίον παρανόμων

Έγινε καταγραφή μεγάλου αριθμού παράνομων φροντιστηρίων που λειτουργούν είτε σε υποστατικά με διάφορες πινακίδες είτε σε κατοικίες ή άλλους χώρους χωρίς διαφημιστικές πινακίδες. Τα μαθήματα αυτά γίνονται, είτε από διορισμένους είτε από αδιόριστους καθηγητές, χωρίς άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, είτε από άτομα που δεν έχουν επιστημονική επάρκεια να διδάξουν το συγκεκριμένο μάθημα.

Ο Σύνδεσμος προωθεί καταγγελίες που γίνονται , προς την αστυνομία, η οποία τις διερευνά και έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί με το αρχηγείο αστυνομίας και ζητά πάντοτε ενημέρωση για τις καταγγελίες.

Σχετικές ανακοινώσεις

icon pdf 3  Ανακοίνωση ΚΥΠΕ για παράνομα

icon pdf 3  Επιχειρήσεις σκούπα παράνομα

icon pdf 3  Εξορθολισμό του συστήματος

 Από το Δ.Σ. του ΣΙΦΚ

 

 

 

 

Αναζήτηση Μέλους

Όνομα

Πόλη