Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 889759
Arrow
Slider

Έγινε καταγραφή μεγάλου αριθμού παράνομων φροντιστηρίων που λειτουργούν είτε σε υποστατικά με διάφορες πινακίδες είτε σε κατοικίες ή άλλους χώρους χωρίς διαφημιστικές πινακίδες. Τα μαθήματα αυτά γίνονται, είτε από διορισμένους είτε από αδιόριστους καθηγητές, χωρίς άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, είτε από άτομα που δεν έχουν επιστημονική επάρκεια να διδάξουν το συγκεκριμένο μάθημα.

Ο Σύνδεσμος προωθεί καταγγελίες που γίνονται , προς την αστυνομία, η οποία τις διερευνά και έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί με το αρχηγείο αστυνομίας και ζητά πάντοτε ενημέρωση για τις καταγγελίες.

Σχετικές ανακοινώσεις

icon pdf 3  Ανακοίνωση ΚΥΠΕ για παράνομα

icon pdf 3  Επιχειρήσεις σκούπα παράνομα

icon pdf 3  Εξορθολισμό του συστήματος

Από το Δ.Σ. του ΣΙΦΚ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Χαιρετισμός Προέδρου
κ.Απόστολος Ψαράς

Ο Σύνδεσμος ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου σας καλωσορίζει στη νέα του σύγχρονη και δυναμική ιστοσελίδα, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες του Συνδέσμου καθώς και πληροφορίες σχετικά μ’ αυτόν. Καλή περιδιάβαση.

Η ιστοσελίδα αποτελεί σημαντικό εργαλείο πληροφόρησης, τόσο για τα μέλη και μη καθώς και για το κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί για τη δράση του Συνδέσμου και κυρίως για τα μέλη του, τα οποία είναι ΟΛΑ αδειούχα και εγγεγραμμένα στο Υπουργείο Παιδείας.

Μέσω αυτού του εργαλείου, επιδιώκεται η σύσφιξη των σχέσεων των μελών και η επίλυση τυχόν προβλημάτων που ήθελαν τυχόν προκύψουν.

Οι δικές σας ιδέες και εισηγήσεις θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη ιστοσελίδα μας, η οποία αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ μας. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις προσπάθειες μας και να στηρίζετε το Σύνδεσμό μας ώστε η φωνή μας να αποκτήσει δύναμη.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που θα διαθέσετε στην περιήγηση της ιστοσελίδας, είμαι δε βέβαιος ότι και με τις δικές σας εισηγήσεις και απόψεις θα βελτιώσουμε, ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες μας υπηρεσίες.

Αναζήτηση Μαθημάτων

Παράνομα Φροντιστήρια