Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 889759

23 Μαρτίου 2020

 

Προς  Ιδιώτικά Φροντιστήρια Κύπρου (Τροποποιημένη)

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,σσες 


Έχουμε νέα ανακοίνωση από το  Cambridgeinternational σχετικά με τις διεθνείς εξετάσεις. ισχύει για τα Ιδιωτικά σχολεία 

Οι εξελίξεις τρέχουν και πολλά σχολεία αποφάσισαν επέκταση της χρονιάς πράγμα που καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή των εξετάσεων που αναφέρει. Σε μια προσπάθεια να προσφέρουν σιγουριά σε σχολεία και μαθητές εν καιρώ αβεβαιότητας, αποφάσισαν όπως η εξεταστική Μαΐου και Ιουνίου να μην διεξαχθεί σε καμία χώρα. 

Θα εργαστούν με όλα τα σχολεία έτσι ώστε να αξιολογήσουν τον κάθε μαθητή βασισμένοι στην απόδοση τους. Θα δοθούν πιστοποιητικά και βαθμοί σε συνεννόηση με τα σχολεία έτσι ώστε να μην αδικηθεί κάνεις από την κατάσταση αυτή. 

Ήδη συσκέπτονται με τα πανεπιστήμια για τις προϋποθέσεις εισδοχής έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μόρφωση των παιδιών. Κατανοούν ότι οι μαθητές θα χάσουν το κίνητρο τους ενώ ήδη εργάζονται διαδικτυακά. Στις 26/3 Θα προχωρήσουν σε νέα εξαγγελία ώστε να λάβουν όλοι καθοδήγηση.’

https://www.cambridgeinternational.org/news/news-details/view/update-from-cambridge-international-on-may-june-2020-exams-20200323/?fbclid=IwAR2bkRcWs5F2OCjsCBZaJM7lbYYMt84clF4L32HvufCHfl2ashkPjLIqzwQ

Καλούμε όλα τα Φροντιστήρια αλλά και τους γονείς παιδιών που κάνουν προετοιμασία για τις διεθνείς εξετάσεις του British Council  όπως συνεχίσουν. μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το British Council στις 26/3 Θα προχωρήσουν σε εξαγγελία ώστε να λάβουν όλοι καθοδήγηση.

Είτε με διαδικτυακά μαθήματα εκεί και όπου γίνονται, είτε, εκεί και όπου δεν γίνονται, να γίνει ένας προγραμματισμός έτσι όταν με το καλό λήξει αυτή η ανώμαλη κατάσταση,  να ολοκληρωθεί η ύλη σε κάθε επίπεδο, για να μην χάσουν τα παιδιά μας την χρονιά και όταν ανακοινωθεί πότε ενδεχόμενος θα μπορούν να εξεταστούν αυτό να γίνει κατορθωτό.

Ακόμα και αν τελικά δεν γίνουν φέτος οι εξετάσεις να μπορούν τον Σεπτέμβριο τα παιδιά να ενταχθούν στο επόμενο επίπεδό απρόσκοπτα χωρίς κενά, ομαλά.

 

Ευχαριστώ για την  συνεργασία.

Απόστολος Ψαράς

Προέδρος ΣΙΦΚ

 

Κοινοποίηση Συνομοσπονδίες γονέων.

 

 

Αναζήτηση Μαθημάτων