Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 889759

29 Απριλίου 2020

 

Προς  Ιδιώτικά Φροντιστήρια Κύπρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,σσες 

Έχουμε νέα ανακοίνωση από τον εξεταστικό φορέα   Αγγλικής γλώσσας PTE General σχετικά με τις διεθνείς εξετάσεις, και ευχαριστούμε τον κ. Μάριος Χαραλάμπους Διευθυντής UNICERT CYPRUS για την άμεση ενημέρωση.

Μέσα από την οποία μας ενημερώνουν  πως οι εγγραφές αναφορικά με τις εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας PTE General για τις 20 Ιουνίου 2020*  παρατείνονται μέχρι την ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ* 2020.

Μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας μας https://my.unicert.gr, είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε ταχυδρομικώς μέσω κούριερ στη διεύθυνση Φραγκλίνου Ρούσβελτ 193, Ζακάκι, 3045 Λεμεσός.

(*) Σημειώσεις:

1. Γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες προς την Pearson για αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης για μεταγενέστερο στάδιο ή τον ορισμό νέας εξεταστικής μετά τον Ιούνη. Όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

2. Υποψήφιοι που θα δηλωθούν στο σύστημα για εξετάσεις, έχουν το δικαίωμα να μην παρακαθήσουν στη συγκεκριμένη εξέταση αν το δηλώσουν το αργότερο 15 μέρες πριν από την ημερομηνία εξέτασης που θα καθοριστεί. Δηλαδή άν παραμείνει σαν ημερομηνία εξέτασης η 20/6/2020, μπορεί να αφαιρεθεί από το σύστημα μέχρι τις 5 Ιουνίου 2020 και αντίστοιχα 15 μέρες πριν από οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία οριστεί.

3. Τα φροντιστήρια/σχολεία και άλλοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί που έχουν δηλώσει τους μαθητές τους ή θα τους δηλώσουν μέχρι τις 5/5/2020 (ή σε τυχόν νέα ημερομηνία αν έχουμε παράταση στις δηλώσεις), μπορούν να πληρώσουν τα εξέταστρα 15 μέρες πριν την εξέταση.

4. Παράκληση είναι να δηλώσετε όλους σας τους μαθητές πρίν τη λήξη της προθεσμίας.

5. Οι εξετάσεις θα γίνουν σε κέντρα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας για την υγεία των μαθητών και του προσωπικού που θα επιβλέπει τις εξετάσεις.

 Εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας Unicert Junior English

Ημερομηνίες Εξέτασης Junior English

Έχουμε αποφασίσει ότι το κάθε φροντιστήριο μπορεί να καθορίσει (σε συνεργασία μαζί μας) την εξέταση των μαθητών του στην ημερομηνία που επιθυμεί. Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν και στα κτίρια σας (υπό προϋποθέσεις).

Οι δηλώσεις εξετάσεων για τα Junior English παρατείνονται μέχρι τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2020.

 Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να βρείτε 

• την εμπορική πολιτική μας για το έτος 2020 (με τα εξέταστρα ανά επίπεδο)

• αιτήσεις (Φροντιστηρίου, Ανεξάρτητου, Ειδικών κατηγοριών)

Καλούμε όλα τα Φροντιστήρια αλλά και τους γονείς παιδιών που κάνουν προετοιμασία για τις διεθνείς εξετάσεις τις Αγγλικής γλώσσας  PTE General οι οποίοι αυτές τις 45 μέρες συνέχισαν τα μαθήματα τους να προχωρήσουν για τον τελικό στόχο που είναι να ολοκληρωθεί η ύλη σε κάθε επίπεδο, για να μην χάσουν τα παιδιά μας την χρονιά παράλληλα με την προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Ευχαριστώ για την  συνεργασία.
Απόστολος Ψαράς
Προέδρος ΣΙΦΚ

 

 

Αναζήτηση Μαθημάτων