Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 889759

8 Ιουνίου 2020

Προς  Μέλη ΣΙΦΚ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Αυτή είναι η πρώτη περίοδος που ξεκινούμε τη διαφημιστική καμπάνια έτσι ώστε  να παρουσιάσουμε τα προγράμματα μας για να έχουμε νέες εγγραφές.

Γι αυτό το λόγο  σας παρακαλούμε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με παρατηρήσεις – διορθώσεις που θα θέλατε να κάνουμε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, στο χώρο που αναγράφονται τα μέλη μας μέχρι το Σάββατο 13/06/2020

Θα τα βρείτε στο link
https://www.sifk.org.cy/index.php/members-sif

Οι  θεματικές που θα βρείτε είναι :

  • Πόλη
  • Διεύθυνση
  • Τηλέφωνο
  • Φαξ
  • e-mail
  • Μαθήματα

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ετοιμάσουμε χορηγούμενη διαφήμιση, με την οποία θα καλούμε τους γονείς να ψάξουν στην ιστοσελίδα του συνδέσμου για φροντιστηριακή εκπαίδευση.  

Τις παρατηρήσεις σας μπορείτε να τις στείλετε στα emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παράλληλα αν κάποιος θέλει να αναρτήσουμε κάτι στην ιστοσελίδα είτε αυτό είναι κάποιο άρθρο ή ακόμα και διαφημιστικό φυλλάδιο του φροντιστηρίου του αυτό υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται στο χώρο τηw ιστοσελίδας που βλέπετε πιο κάτω.

https://www.sifk.org.cy/index.php/drastiriotites/member-publications

Τέλος, παρακαλώ όπως έχουμε την ενημέρωση  σας το συντομότερο.  

Με εκτίμηση, 
Απόστολος Ψαράς 
Πρόεδρος ΣΙΦΚ
99330078

 

Αναζήτηση Μαθημάτων