Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 889759

18 Νοεμβρίου, 2020

ΠΡΟΣ:  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΙΦΚ

ΘΕΜΑ:  Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΦΚ, συγκαλέσαμε Γενική Συνέλευση στα μέσα Φεβρουαρίου για εκλογή νέου Δ.Σ. η οποία δεν έγινε γιατί είχαμε λιγότερους υποψήφιους από τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων.

Ενώ στη συνέχεια την προγραμματίσαμε για τις αρχές Μαρτίου, λόγω κορωνοϊού και μέτρων που υπήρχαν και τότε την ακυρώσαμε. 

Εκ των πραγμάτων δημιουργήθηκε πρόβλημα στη λειτουργία του Δ.Σ., εφόσον δεν μπορούμε να συνεδριάσουμε και να έχουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα, πέραν της διαχείρισης της έκρυθμης κατάστασης που βιώνουμε εδώ και 8 μήνες.

Τώρα η θητεία του παρόντος Δ.Σ. ολοκληρώνεται. Άρα, εφόσον μας το επιτρέψουν οι συνθήκες εισηγούμαστε όπως προχωρήσουμε σε εκλογική γενική συνέλευση στις 6 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή. Λεπτομέρειες θα σας στείλουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν, εισηγούμαστε, όπως  πραγματοποιηθεί η Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης ή εναλλακτικά να δοθεί με απόφαση της τηλεδιάσκεψης, παράταση 6 μηνών για πραγματοποίηση της, ελπίζοντας ότι οι συνθήκες θα είναι πιο ομαλές να οργανώσουμε τη Γενική μας Συνέλευση, όπως προνοεί  το καταστατικό μας.   

Παρακαλώ αν έχετε κάποια άλλη άποψη, αυτή να σταλεί γραπτώς στα πιο κάτω e-mails.

Mε εκτίμηση
Απόστολος Ψαράς                             
Πρόεδρος  
Τηλ: 99330078

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Βρείτε εδώ την Υποβολή υποψηφιότητας

 

Αναζήτηση Μαθημάτων