Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22 889759

16/2/2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά έχω γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων. Θεωρώ ότι το θέμα αυτό έχει αρχίσει να γίνεται όχι μόνο κουραστικό αλλά και εκνευριστικό για όλους μας επειδή όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε άλλα πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε. Εντούτοις είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω επομένως ζητώ την κατανόηση και υπομονή σας. 

Στις 06/12/2020 πραγματοποιήθηκε Γ.Σ του ΣΙΦΚ για εκλογές προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. Κάποια άτομα που προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και αρχηγό τον προηγούμενο πρόεδρο του ΣΙΦΚ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν καμία οργανική θέση στο Δ.Σ και παρέμειναν απλά μέλη, κάτι που τους εξόργισε ιδιαίτερα. 

Τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές 06/12/2020 ήρθε το διάταγμα για κλείσιμο των φροντιστηρίων και κάλεσα έκτακτη συνεδρίαση για γρήγορη και άμεση αντίδραση ώστε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του κλάδου μας. Όλοι ανταποκρίθηκαν θετικά εκτός από δύο άτομα, οι οποίοι μας κατηγόρησαν ότι δεν τους δώσαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν. Αυτό συνέβηκε και στις επόμενες συνεδριάσεις και τα συγκεκριμένα άτομα πρόβαλαν ανούσια κωλύματα με αποτέλεσμα να σαμποτάρουν οποιαδήποτε άμεση και αποτελεσματική αντίδραση με απώτερο σκοπό να φανεί το υφιστάμενο Δ.Σ κατώτερο των περιστάσεων. 

Με κατηγορούν ότι στεγάζω παράνομες δραστηριότητες στο φροντιστήριο μου και ότι τυγχάνω κάλυψης από την αστυνομία και το Υπουργείο Παιδείας. Το Lighthouse είναι ανεξάρτητη νομική οντότητα που κατέχει άδεια φροντιστηρίου από το Υπουργείο Παιδείας. Υπάρχει σχετική συμφωνία ενοικιαστηρίου μεταξύ εμένα και του Lighthouse και αφορά αποκλειστικά και μόνο το κομμάτι της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Οποιοσδήποτε θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να αποταθεί απευθείας στο Lighthouse, μιας και η λειτουργία του δεν εμπίπτει στις δικές μου επιχειρηματικές αρμοδιότητες.

Η αναφορά που γίνεται ότι έχω οικονομικά συμφέροντα είναι ανυπόστατη διότι εγώ δεν έχω να προωθήσω οποιεσδήποτε εξετάσεις ή βιβλία ή υπηρεσίες συμβουλευτικής.

Όλο αυτό το σκηνικό θυμίζει την αντίδραση του Donald Trump αφού χάνοντας τις εκλογές μίλησε για καλπονοθεία, έβαλε τους τραμπούκους του να βεβηλώσουν το καπητώλιο και ύστερα υποσχέθηκε στους οπαδούς του επάνοδο στην πολιτική με το δικό του κόμμα. Παρόμοια παιχνίδια παίζονται τώρα με την προσπάθεια μερικών να δημιουργήσουν νέο σύνδεσμο ιδιωτικών φροντιστηρίων. Ο ιθύνων νους χρησιμοποιεί Γκεμπελικές μεθόδους για σπίλωση του ονόματος μου και κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση. Λέει ψέματα ότι δεν επέτρεψαν στην αστυνομία να επιθεωρήσει το χώρο για παραβίαση του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου διότι ήταν εκεί και παρακολουθούσαν. Λέει ψέματα ότι τυγχάνω κάλυψης από την Αστυνομία και το Υπουργείο. Επίσης, παραπλανητικά αφήνει να νοηθεί ότι οι φωτογραφίες των παιδιών που παράνομα τράβηξε είναι μαθητές του Φροντιστηρίου μου. Οι δικηγόροι μου ετοιμάζουν αγωγή λιβέλου κατά του κυρίου αυτού που εκδικείται επειδή αποβλήθηκε από τον ΣΙΦΚ για δύο λόγους, α) από το 2012 λειτουργεί δύο Φροντιστήρια χωρίς έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, β) ανάρμοστη συμπεριφορά διότι έβριζε και απειλούσε μέλη του ΔΣ του ΣΙΦΚ.  

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστούν τέτοια άτομα είναι να τους αγνοήσετε διότι οι στόχοι και επιδιώξεις τους δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα του ΣΙΦΚ. 

Αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο προσωπικό μου τηλέφωνο 99604840. 

Ευχαριστώ,
Ηρόδοτος Νεοφύτου
Herodotus Institutes

 

Αναζήτηση Μαθημάτων